Drömväverskan

Coachning av Ida Vesterlund

Vill du höja din livskvalitet?

Livet ska vara ett nöIda-Vesterlund-2je. Man ska bli glad när man vaknar på morgonen. Jag hjälper dig att få in mer glädje i din vardag.

Jag hjälper dig att göra konkreta förändringar i ditt liv. Det kan vara allt från att minska stressen eller gå ner i vikt, till att byta karriär eller förverkliga en dröm. Om du känner att du saknar något i ditt liv men inte riktigt vet vad, kan jag hjälpa dig att se vad det är du behöver förändra.

Genom coachande samtal och övningar hjälper jag dig att utforska vem du är och hur just du ska leva ditt liv för största möjliga välbefinnande. Jag guidar dig genom din personliga utveckling och processen att skapa det goda livet för dig själv. Jag hjälper dig också att identifiera vilka förändringar du behöver göra för att öka din livskvalitet. Jag ser till att du behåller fokus och jag stöttar när du får problem eller känner dig överväldigad, men det är du som gör själva jobbet med att förändra ditt liv.

Exempel på vad jag kan hjälpa dig med:
Nå dina mål och förverkliga dina drömmar
Upplev mer glädje i vardagen
Få styr på studierna
Hantera stress och krav
Hälsosammare livsstil
Få självinsikt -finn dig själv och den du vill vara
Bli mer harmonisk med mindfulness

Enkel konsultation 800 kr. Bokar du in och betalar för 5 sessioner på en gång betalar du 3600 kr och om du bokar och betalar 10 sessioner på en gång betalar du 7200.

INTERNETRABATT! Vissa tider har jag avsatt specifikt för coaching via Skype. För dessa tider betalar du HALVA PRISET och de kan endast bokas och betalas genom vår webbutik. För andra tider gäller normalpris oavsett om coachingen sker via Skype eller ansikte mot ansikte.

Studenter som har studentkort betalar 600 kr/session, 2700 för 5 sessioner och 5400 för 10.

Du kan välja mellan att få coachning ansikte mot ansikte eller via internet, beroende på vilket som passar dig bäst. För coachning ansikte mot ansikte kan du välja om du vill bli coachad under en lugn promenad, träffas utomhus någonstans där vi kan sitta i lugn och ro, eller på mitt kontor. OBS! Mitt kontor finns i Lund.

Att vara livscoach innebär att hjälpa till att förvalta och förverkliga människors drömmar. Alla har vi någon dröm och både stora och små drömmar är lika värdefulla, för det är drömmarna ger guldkant åt tillvaron. Mitt jobb är inte att uppfylla dina drömmar åt dig, men jag hjälper dig att utforska vad du egentligen drömmer om och jag agerar bollplank när du letar efter vägar att uppfylla dem.
-Ida Vesterlund

För frågor och tidbokning, kontakta mig: dromvaverskan@gmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: