Drömväverskan

Coachning av Ida Vesterlund

E-kurser

Alla som vill förverkliga sina drömmar ska ha tillgång till inspiration och stöd. I mina e-kurser går vi på djupet med ett specifikt ämne inom något av områdena personlig utveckling, personligt ledarskap eller hälsa och arbetar med konkreta förändringar i vårt sätt att vara och i vår livsstil.

När du deltar i en e-kurs, får du ta del av samma verktyg som när du får coachning enskilt och du får också tillgång till sparring med mig som coach. Du får kursmaterial med information i form av videoföreläsningar eller text och du får övningar att arbeta med. Dessutom får du möjlighet att dela erfarenheter med andra. Låt dig inte begränsas av avstånd, välj en e-kurs. Du får mer valuta för pengarna.

Aktuella kurser:
Förverkliga din dröm, nå dina mål
Kvinnokoden
Finn din passion
Sund vikt, sund livsstil

Vem som helst som vill göra förändringar i sitt liv, få bättre självkännedom eller är intresserad av personlig utveckling och personligt ledarskap har glädje av Drömväverskans e-kurser, men de kom till speciellt med tanke på personer som är högkänsliga och personer som nyligen återhämtat sig från depression. Jag vet av egen, personlig erfarenhet att när man hör till någon, eller båda dessa grupper, behöver man ofta arbeta med de här sakerna som kurserna handlar om.

Jag använder Facebook och WordPress som plattform för e-kurserna, för att göra dem så lättillgängliga som möjligt. Det är viktigt att du uppger din e-postadress när du anmäler dig, för att jag ska kunna ge dig tillgång till kursplattformen.

Du anmäler dig till en kurs eller får mer information om respektive kurs genom att klicka på kursnamnet i listan över kurser här ovan. Då kommer du till Drömväverskans webbutik. Du anmäler dig och betalar genom att trycka på knappen ”lägg i varukorgen” på den sidan. Betalning sker via PayPal och du kan betala med VISA eller Mastercard. Du kan även anmäla dig via e-post på dromvaverskan@gmail.com och betala med BankGiro. Du får då en bekräftelse på din anmälan och i det mejlet finns mer information om hur du betalar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: