Drömväverskan

Coachning av Ida Vesterlund

Friskvård för privatpersoner

PICT0022 Att vara frisk betyder väldigt mycket. Det påverkar livskvaliteten så väl som ekonomin. När man inte mår bra kan man inte njuta lika mycket av tillvaron och man orkar inte med lika mycket.

Sjukfrånvaro från jobbet leder till inkomstbortfall och på dagens flexibla arbetsmarknad kan sjukdom i värsta fall betyda sämre förutsättningar för att få arbete i framtiden.

Många sjukdomar och skador kan enkelt förebyggas genom en sund livsstil, men det finns andra vinster med sund livsstil än att undvika skador och sjukdom. Även om man inte är sjuk i egentlig mening kan en sundare livsstil leda till att man mår ännu bättre. Ju hälsosammare livsstil, desto starkare och piggare känner man sig som regel. Man orkar mer. Istället för att med nöd och näppe orka med sådant man behöver göra får man energi över till allt det man vill göra. Man blir på bättre humör.

Jag tror på styrkan i att förändra genom personlig insikt och erfarenhet. Därför utgår jag från dig och din personliga utveckling och ger dig tillgång till metoder och redskap för att förändra din livsstil så att du kan må ännu bättre än du gör i nuläget.

Jag hjälper dig att kartlägga dina behov och vilka livsstilsförändringar och hälsofrämjande insatser som ger bäst resultat för dig och som du kan hålla fast vid på lång sikt. Min viktigaste uppgift är att hjälpa dig att hitta en livsstil som bevarar och utvecklar din hälsa i många år framöver, oavsett om det du behöver är förändringar i din kost, fysisk aktivitet och träning, stresshantering, verktyg för mentalt välbefinnande eller en kombination av flera av dessa faktorer.

För frågor och tidbokning, kontakta mig: dromvaverskan@gmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: